Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /usr/local/www/prostorage2/extendedcommerce/eccorporate/includes/framework.php on line 108
Valt jouw eindejaarsbonus ook tegen?! - Extended Commerce

Wij bieden je de kans om deze aan te vullen. Laten we elkaar helpen!

Wat zoeken wij
Wij zijn op zoek naar MKB bedrijven die producten produceren of verkopen en deze (nog) niet succesvol online verkopen. Heb je klanten, vrienden, kennissen of familieleden die voldoen aan deze criteria dan horen wij dat graag.

Onze dienstverlening
Extended Commerce is een full-service e-commerce dienstverlener. Wij zijn gespecialiseerd in alle aspecten van e-commerce waaronder: webshop strategie, design en realisatie, onlinemarketing, logistiek (fulfilment) en webshop management/exploitatie.

Wat bieden wij
Voor elke lead die binnen 3 maanden leidt tot een contract, keren wij je een zeer interessante provisie uit. Neem over de hoogte van de provisie en de voorwaarden contact met ons op.

Schrijf je in
Inschrijven is niet verplicht maar wel aan te bevelen. Alleen dan ben je altijd op de hoogte van de kansen! Uiteraard behandelen wij je inschrijving zeer vertrouwelijk. Een mail sturen kan ook naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Arie-jan Snel.

  • Makkelijk te onderhouden
  • Koppelingen met andere partijen
  • Goed vindbaar voor Google (SEO)
  • Veel functionaliteit, B2B en B2C
  • Goede telefonische en e-mail support met kennis van zaken
  • Responsive design