Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /usr/local/www/prostorage2/extendedcommerce/eccorporate/includes/framework.php on line 108
Wat doen we - Extended Commerce

Vanuit onze ervaring weten wij dat een website of webshop alleen succesvol kan zijn wanneer productkennis, logistiek, design, techniek en marketing elkaar versterken en bijdragen aan de uitvoering van een alomvattende strategie.Om dit te realiseren combineren wij onze kennis van IT, design en marketing graag met uw productkennis en logistieke organisatie. Wij zijn gedreven, leveren degelijk werk en hebben aandacht voor u en voor uw klant. Welke uitdaging u ook op het internet heeft wij hebben een oplossing voor u.

Speciaal voor u hebben wij de volgende diensten samengesteld:

Content website

Wij creëren voor u een creatieve website die functioneel is ingericht, goed werkt, mooi is vormgegeven, gebruiksvriendelijk is en bovendien technisch echt af is. Voor uw visitekaartje op het web is niets ons te gek.

Lees meer E-Commerce turn-key sevice!

E-Commerce Basis

Met Magento realiseren wij professionele webwinkels, met een compleet overzicht van uw assortiment en de mogelijkheid direct te bestellen en af te rekenen. Wilt u een ingerichte webshop/webwinkel waarmee u direct mee kunt verkopen dan kunt u bij ons terecht voor de E-Commerce Basis service. Binnen deze service geven wij advies en realiseren wij een ingerichte Magento webshop.

Lees meer E-Commerce turn-key sevice!

E-Commerce Turn-Key

Met E-Commerce Turn-key heeft uw eveneens een professionele webwinkel met het verschil dat wij een keur aan veel gebruikte modules aan de webshop hebben toegevoegd. Daarmee heeft u eigenlijk alles dat u nodig heeft tot u direct tot uw beschikking en kunt u gelijk starten met uw online winkel. Binnen deze service geven wij advies en realiseren wij een volledig ingerichte Magento webshop. Zelf het initiële productassortiment en eventuele content pagina's worden door ons toegevoegd.

Lees meer E-Commerce turn-key sevice!

E-Commerce Full Service

Bent u opzoek naar een extra verkoopkanaal maar wilt u daarin niet veel geld investeren in de vorm van opstart-, exploitatie- en personeelskosten dan hebben wij voor u de Full Service dienstverlening. Binnen deze dienstverlening besteed u de gehele webshop aan ons uit. Het technischbeheer, marketing en verkoop voeren wij voor u uit. U heeft de beschikking tot alle veel gebruikte functionaliteiten binnen een webshop. Wij verzorgen tevens het onderhoud van de artikelen, de contentpagina's en de online marketing voor u.

Lees meer E-Commerce turn-key sevice!

E-Commerce Dropshipping

Bent u leverancier en heeft u de beschikking over een goed logistiekapparaat, dan kunnen uw producten door ons worden verkocht. Binnen ons Shopsstreet platform kunnen wij uw producten in gespecialiseerde webwinkels verkopen. Uw verzorgt de inkoop en logistiek, wij de marketing en verkoop.

Lees meer E-Commerce turn-key sevice!

Marketing

Geen enkele webshop kan succesvol worden zonder dat er veel aandacht aan marketing wordt besteed.
Wij zijn onder andere gespecialiseerd in :

 • SEO
 • SEA
 • Social media marketing
 • Email marketing
 • Affiliate marketing
 • Virale marketing

 Lees meer E-Commerce turn-key sevice!

Voor meer informatie kunt u natuurlijk altijd contact opnemen via 085-0091070 of vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 • Makkelijk te onderhouden
 • Koppelingen met andere partijen
 • Goed vindbaar voor Google (SEO)
 • Veel functionaliteit, B2B en B2C
 • Goede telefonische en e-mail support met kennis van zaken
 • Responsive design
FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedin