Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /usr/local/www/prostorage2/extendedcommerce/eccorporate/includes/framework.php on line 108
Website - Extended Commerce

Creativiteit op een solide technische basis

Extended Commerce ontwikkelt websites die werken. Ze zien er goed uit, zijn gebruiksvriendelijk en steken technisch goed in elkaar.

Wij zorgen voor duidelijke navigatie, een slimme plaatsing van de elementen op de pagina's en natuurlijk de juiste "call to action".
Webtechnieken zijn onze specialiteit. Een website moet altijd werken, ongeacht de browser en of hij nu wordt bekeken op een pc, een Mac, een tablet of een mobiele telefoon.

Een bijzondere website?

Wij kunnen allerlei elementen inbouwen waarmee uw bedrijf of uw producten meer opvallen. Interactieve animaties, video's of zelfs een game. Daarbij denken wij met u mee in alle fasen, van concept en design tot technische uitwerking. We zorgen ervoor dat deze extra's passen binnen de website en de boodschap versterken.

Website zelf beheren?

Wij bouwen graag websites in Open Source-beheersystemen zoals Joomla en WordPress. Dat betekent dat u binnen dat systeem zelf de content van uw site kunt beheren - teksten en foto's plaatsen, maar bijvoorbeeld ook de menustructuur aanpassen. Wij zorgen ervoor dat de techniek probleemloos werkt, zonder dat u er naar om hoeft te kijken.

Wat krijgt u

Prijs Vanaf 500,00*
Adviesgesprek vooraf Inclusief
Drupal/Wordpress Community Edition Inclusief
Responsive template Inclusief
Ondersteuning met het plaatsen van uw logo en content pagina’s   Inclusief
Basis Gebruikerstraining Inclusief
Evaluatiegesprek 1 maand na lancering Inclusief
Hosting Optie
Inrichten Google Analytics Optie
Onderhoud Optie
Internet Marketing Optie

* tijdens het adviesgesprek bepalen we aan de hand van uw wensen en eisen de vaste prijs voor de realisatie.

Voor meer informatie kunt u natuurlijk altijd contact opnemen via 085-0091070 of vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Makkelijk te onderhouden
  • Koppelingen met andere partijen
  • Goed vindbaar voor Google (SEO)
  • Veel functionaliteit, B2B en B2C
  • Goede telefonische en e-mail support met kennis van zaken
  • Responsive design
FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedin