Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /usr/local/www/prostorage2/extendedcommerce/eccorporate/includes/framework.php on line 108
Full Service - Extended Commerce
Full service E-Commerce Het aantal bezoekers en de omzetten binnen de E-Commerce nemen elk jaar toe. We helpen u graag met het inventariseren van uw persoonlijke wensen en het realiseren van uw plannen naar een concrete webshop. Als Magento specialist zetten we graag een professionele webshop voor u op waarvoor wij ook de exploitatie en marketing ondersteuning voor u verzorgen.

Binnen E-Commerce Full service krijgt u een professioneel ingerichte webshop op het het Magento platform. U krijgt een webshop dat draait op een technologisch uitgebalanceerd en schaalbaar cloud platform. Het platform beschikt over de functionaliteit die nodig is om succesvoll te kunnen zijn. Als aanvulling op onze andere pakketten krijg u hier ook onze exploitatiediensten en marketingondersteuning bij. 

Core business

Voor de meeste organisaties is IT een hulpmiddel. Alhoewel meestal een onmisbaar hulpmiddel maar beslist geen core business. Het besteden van onevenredig veel aandacht, tijd en geld gaat dan ook ten koste van de focus en de middelen die nodig zijn om het maximale rendement voor de organisatie te realiseren. Extended Commerce biedt u de mogelijkheid om wel van de voordelen te profiteren, maar zorgt ervoor dat het niet ten koste gaat van uw reguliere business. Om dit voor u mogelijk te maken hebben wij een, op deze tijd afgestemde, dienst samengesteld.

Uw investering

Als u normaal gesproken uw eigen webshop wilt opzetten dan kost u dat veel geld. De meeste investeringen starten bij 5-15 duizend Euro. Daarmee heeft u, naast een mooi ogende webshop, eigenlijk nog niets en begint de echte investering pas. Denk daarbij onder andere aan het vullen van de webshop met uw producten en het bedenken en uitvoeren van alle aspecten rond de marketing.

Wij geloven volledig in ons concept en daarom realiseren wij de complete webshop, voor de verkoop van uw producten, binnen onze omgeving zonder opstart of terugkerende vaste kosten. Wij bouwen feitelijk uw online verkoopsysteem en vragen in ruil voor onze inspanning slechts een percentage over de in de webshop gerealiseerde omzet. Dit betekent dat wij alleen verdienen als u ook verdient! De percentages zijn altijd in overleg met u. Niet ieder product heeft namelijk een gelijke brutowinstmarge en eenheidsprijs. Bij de start van onze samenwerking maken wij voor het eerste jaar afspraken over de te verwachten omzet en garantie percentage. Deze afspraken worden ieder jaar in november voor het komende kalenderjaar vernieuwd.

Binnen ons partnerschap neemt Extended Commerce het online sales- en marketingtraject op zich. Dat houdt in dat u als ondernemer geen tijd en geld hoeft te besteden aan het bedenken en uitvoeren van de juiste online verkoopstrategie en het zelf realiseren en exploiteren van een webshop.

Enkele voorbeelden van functionaliteiten die wij toevoegen aan uw webshop:

  • Nieuwsbrief functionaliteit;
  • Social Media integratie;
  • Extra talen zoals Engels, Duits, Frans en Spaans;
  • Koppelingen met betalingsproviders;
  • Uitbreidingen op het gebied van gebruiksgemak;
  • Formulieren voor bijvoorbeeld het aanvragen van informatie; 
  • Verbetering van conversie door een geoptimaliseerd afrekenproces;


Ook kunnen wij onder andere de volgende opties voor u toevoegen:

  • Automatisering van product- en contentbeheer;
  • Koppelingen met externe ERP/CRM pakketten;

Indien er geen extentie bestaat voor uw de specifieke eisen die u stelt, dan behoort maatwerk ook tot de mogelijkheden. Het eindresultaat is een goedwerkende turn-key webshop met een professionele uitstraling. 

U krijgt van ons:

  Full service
Prijs Percentage omzet*
Adviesgesprek vooraf inclusief
Magento Community Edition inclusief
Responsive template nacalculatie
Hosting inclusief
plaatsen logo en content pagina’s inclusief
Plaatsen van uw producten inclusief
Sisow Payments (Ideal, Mastercard, Visa, Paypal) inclusief
OneStepCheckout inclusief
Veel gebruikte modules inclusief
Google Analytics inclusief
Basis Gebruikerstraining inclusief
Onderhoud inclusief
SEO optimalisatie inclusief
Internet Marketing ondersteuning inclusief
Evaluatiegesprek 1 maand na lancering inclusief

* tijdens het adviesgesprek bepalen we aan de hand van uw wensen en eisen het percentage.

Voor meer informatie kunt u natuurlijk altijd contact opnemen via 085-0091070 of vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.