Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /usr/local/www/prostorage2/extendedcommerce/eccorporate/includes/framework.php on line 108
Marketing - Extended Commerce

Diensten wielMet alleen een goed werkende en mooi uitziende webshop bent u er nog niet. Uw potentiële klanten vinden u over het algemeen alleen als u bovenaan de zoekresultaten van Google staat. Meer dan 95% van de Nederlandse internetters zoekt informatie met behulp van Google.

Wil u met uw website bovenaan bij komen te staan wanneer men zoekt naar uw product of dienst? Internet marketing kan u daarbij helpen en wij kunnen dit voor u regelen.

Voordat wij aan de slag gaan maken wij eerst samen met u een online strategie die bestaat uit een marketingplan waarin doelen, middelen en kosten vooraf op gedetailleerde wijze in kaart worden gebracht.

De omvang van het online marketingplan wordt bepaald door uw ondernemings doelstellingen en de beschikbare budgetten. De basis doelstellingen voor een online webshop strategie bestaan uit vier hoofd onderdelen:

1) het genereren van bezoekers (Aantrekken);
2) zorgen zij overgaan tot  kopen(Conversie);
3) het verhogen van de omzet (Cross- en up selling);
4) zorgen dat de klanten terugkeren (herhaling).

Wij kunnen op vele manieren uw online marketing vormgeven. Hieronder volgende de belangrijkste:

SEOZoekmachine optimalisatie

Zoekmachines zijn een belangrijk instrument bij het zorgen dat u gevonden wordt. De zoekmachines zijn daarbij nogal kieskeurig en stellen eisen aan een website die graag 'goed' gevonden wil worden. Google als belangrijkste kent ongeveer 200 aspecten die van invloed zijn op de vindbaarheid van uw website. Om te zorgen dat u zo hoog mogelijk in de zoekresultaten komt te staan, moeten zoveel mogelijk aspecten zo goed mogelijk worden afgeregeld. Als marketingvorm is dit dus zeer belangrijk!


SEA

Zoekmachine Adverteren

Bij Zoekmachine Adverteren (Search Engine Advertising)  wordt een betaalde advertentie gekoppeld aan het door u opgegeven woord of woordgroep. U betaalt alleen als er op uw advertentie wordt geklikt.


Social Media

Social media marketing

Ook de Social media zijn belangrijk binnen de internet marketing. Websites als Facebook, Hyves, Linkedin en Twitter vormen, vormen als online gemeenschappen zeer omvangrijke marketing doelen. Om zomaar advertenties in deze omgevingen te plaatsen is geld weggooien. Het is noodzakelijk om eerste te bepalen welke doelgroepen u wilt bereiken, waar die zich bevinden en hoe u ze gaat benaderen.


Blogging

Weblog marketing

Weblogs zijn websites waar artikelen over bepaalde onderwerpen worden geplaatst. Deze vorm van publiceren is erg populair en er zijn weblogs met duizenden bezoekers per dag. Door deze grote aantallen bezoekers is ook dit medium interessant om uw marketing inspanningen op te richten. Daarnaast scoort u op deze wijze ook beter bij Google.

Twitter

Twitter marketing

Met korte tekstberichtjes van maximaal 140 tekens kunt u via  Twitter uw laatste nieuwtjes kenbaarmaken. Het voordeel van Twitter is dat u op eenvoudige en goedkope wijze grote groepen mensen  kunt benaderen.


Affiliate

Affiliate marketing

Dit is een online marketing methode waarbij u de affiliate (de eigenaar van de website of webshop) betaalt voor elke bezoeker, lead of sale die hij genereert via zijn website, nieuwsbrief of zoekmachine campagne. Op deze manier wordt de verkoop verhoogd door gericht verkeer naar uw website te trekken.


E-mail

Email marketing

Een goed opgezette email campagnes kan erg succesvol  zijn. Vooraf bepaald u welke doelgroepen moeten worden benaderd, waar de emailadressen vandaan komen en welk budget u hiervoor wilt reserveren.


Referral

Virale marketing

Virale marketing is een marketingtechniek, die lijkt op mond op mond reclame en, die probeert met behulp van bestaande netwerken de bekendheid van een merk te vergroten of gericht positieve associaties te bewerkstelligen. Met eenvoudige middelen kunnen veel mensen worden bereikt.

Voor meer informatie kunt u natuurlijk altijd contact opnemen via 085-0091070 of vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Makkelijk te onderhouden
  • Koppelingen met andere partijen
  • Goed vindbaar voor Google (SEO)
  • Veel functionaliteit, B2B en B2C
  • Goede telefonische en e-mail support met kennis van zaken
  • Responsive design
FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedin